печать

Трекінг - професія майбутнього для бізнесу

Чим допоможе трекер, якщо енергія вашого бізнесу на нулі?
Хто такий трекер? Коротко описати представника цієї професії можна так:

Трекер — це фахівець, що підтримує професії, який поєднує в собі компетенції з трьох проф. областей: галузевої експертизи, коучингу/психотерапії, бізнес-консалтингу. Таким чином, працюючи з трекером, підприємець може бути впевнений, що отримує йому релевантну підтримку.

Але як саме на практиці виглядає робота із трекером?

Трекер допоможе зробити три речі:
1. Якісно описати результат.
2. Спланувати дії.
3. Контролювати їхнє виконання.

Тому що при виконанні дій, що ведуть до результату, людина зазвичай дуже швидко стикається з багатьма бар'єрами, страхами та обмеженнями, і долати їх необхідно негайно, не відкладаючи і не намагаючись уникати.

Іншими словами, трекер - це та людина, "про яку можна подумати", яка простежить за тим, щоб ви не звернули з наміченого шляху, допоможе зрозуміти, в чому причини ваших обмежень. Як результат — якість управлінських рішень, що приймаються, зростає в рази.
  Пропонуємо тренінг бізнес-трекінг в Україні, для Вашого бізнесу.

Що допомагає трекеру допомагати вам?
1. Колосальний життєвий та підприємницький досвід.

2. Нагляд. За свою кар'єру трекер бачить тисячі компаній, спостерігає за їх народженням та зникненням. Завдяки цьому трекер здатний розпізнати невірні кроки на ранній стадії та не допустити смерті бізнесу.

3. Методики. Практично всі трекери мають певний набір універсальних, обґрунтованих з погляду науки та апробованих методик, але, звичайно ж, у кожного — свій підхід і свої методи.

Підприємець завжди може підібрати конкретного трекера під свої конкретні завдання та проблеми.

Чи зверталися ви до трекера для розвитку свого бізнесу? Із задоволенням дізнаємося про ваш досвід!

P/S: Також пропонуємо статті поради такі як - Що таке трекінг у бізнесі? А також, Бізнес трекінг для управління людьми, і звісно же - Як швидко підвищити продажі у бізнесі? І статтья від партнерів Як стати успішною людиною, нові секрети?


Статьи этой же рубрики