печать

Ціна лінолеуму: як правильно розрахувати?

Лінолеум вважається одним із найбільш практичних, недорогих та екологічно чистих підлогових покриттів. Виготовлене з використанням лляної олії, яка перетворюється на тверду речовину, а потім змішується з пробковим пилом або борошном дерева, це покриття для підлоги також має підкладку з мішковини або полотна. Кінцевим результатом є міцний варіант покриття для підлоги, здатний витримувати великий пішохідний рух протягом тривалого періоду часу.


Якщо вас цікавить ціна лінолеуму, у цій статті ви дізнаєтеся, як швидко та правильно розраховувати свій бюджет на купівлю та укладання підлоги.

Де шукати лінолеум?

Лінолеум надзвичайно популярний, тому що він естетичний та доступний за ціною. Хоча він виглядає так само, як дерев'яна, плиткова або кам'яна підлога, вона набагато дешевше і простіше у догляді. Він також має перевагу простої установки (зазвичай за допомогою замків). В інтернет-магазині StarDesign можна знайти широкий асортимент водостійких та стійких до подряпин варіантів лінолеуму.

Скільки лінолеуму для підлоги мені потрібно?

Перш ніж вирушити в найближчий магазин будівельних матеріалів за покриттям для підлоги, ви повинні оцінити, скільки матеріалу вам дійсно потрібно. Ви можете зробити це так:
1. Виміряйте кімнату, де ви збираєтеся встановити підлогу. Ми рекомендуємо виміряти довжину і ширину і округлити їх до найближчого числа. Обов'язково завжди враховуйте широку точку кімнати, навіть якщо стіни не ідеально прямі.
2. Помножте ширину на довжину кімнати, щоб одержати кількість квадратних метрів.
3. Як тільки ви дізнаєтесь площу кімнати, все готово – це площа матеріалів для підлоги, які ви маєте купити.
4. Якщо ви готові докласти трохи більше зусиль до розрахунків, подумайте, скільки додаткового матеріалу потрібно купити, щоб компенсувати відходи під час укладання (наприклад, щоб переконатися, що візерунки збігаються на всіх частинах покриття). Ми рекомендуємо додати 5-10% загальної площі для цієї мети.

Як розрахувати ціну лінолеуму?
Як тільки ви дізнаєтеся, скільки матеріалу вам потрібно, настав час взяти свій гаманець і вирушити до StarDesign. Перш ніж ви це зробите, ви можете витратити кілька секунд, щоб передбачити, скільки ви збираєтеся заплатити за підлогу.

Все, що вам потрібно зробити, це визначити ціну за один квадратний метр вибраного вами матеріалу. Наприклад, StarDesign ціна лінолеуму знаходиться в межах 200-300 грн за квадратний метр, в цілому.

Як тільки ви дізнаєтеся ціну саме "вашого" лінолеуму, помножте її на квадратні метри матеріалу, який вам потрібно купити, щоб дізнатися, скільки це буде коштувати вам.
Звичайно, у цю ціну не включені додаткові матеріали, такі як пороги або спеціальна окантовка. Якщо тип покриття для підлоги, який ви вибрали, складний для укладання, вам, можливо, доведеться включити вартість обладнання (наприклад, шліфувальних машин або катків для підлоги) або навіть найняти підрядника, який допоможе вам.

Скільки відходів ви розраховуєте на підлогу?

Для обліку відходів покриття для підлоги рекомендується додати 5-10 %. Це означає, що вам потрібно буде збільшити початкову площу підлоги на 5-10%. Завжди заокруглюйте до найближчого цілого значення.

Уявімо, що нам потрібно покрити підлогу розміром 10 ? 15 кв.м.:
• Квадратні метри для цих розмірів:150 кв.
• Ми врахуємо додаткові 5% за відходи: 150 кв. x 5% = 157,5 кв.
• Після заокруглення: 158 кв.

Якщо у вас є труднощі в тому, щоб розрахувати бюджет на покупку матеріалу для підлоги або, власне, вибрати хороший лінолеум, напишіть експертам StarDesign. Вони чекають на ваш дзвінок або листи, щоб надати чудові технічні знання у сфері підлогових покриттів. Ви будете приємно вражені, до того ж, вам не доведеться робити болісний вибір самостійно.

Якщо ви купуєте лінолеум вперше, завжди можливі помилки, тому порадьтеся з тим, хто живе цим. В інтернет-магазині StarDesign є продукція таких відомих брендів як TARKETT, BEAUFLOR, Лінопласт, IVC, IDEAL та багатьох інших.


Статьи этой же рубрики