печать

Цікаве навчання – набори для наукових дослідів

Кожна дитина цікава і її цікавить абсолютно все, що відбувається навколо. Він ставить безліч питань, на які хоче отримати відповіді. Чому горить лампочка? Як працює батарейка? Чому кислота діє на зубну емаль? Як очистити водопровідну воду від домішок?

 Відповідь на ці та інші цікаві питання можна отримати за допомогою наборів «Юний хімік» та «Юний фізик». Звична шкільна програма або параграф із підручника можуть постати перед вашою дитиною у вигляді захоплюючого та цікавого досвіду, який він зможе зробити абсолютно самостійно. "Юний хімік" розрахований на дітей віком від 9 до 15 років, проте якщо ви вирішите разом створити свою домашню лабораторію, то неодмінно захопитеся процесом разом зі своєю дитиною. Усередині кожного набору «Юний хімік» та «Юний фізик» знаходиться книга з детальним описом усіх передбачених дослідів та експериментів у формі, зрозумілій для дитини. Батьки можуть бути впевнені, що кожен набір створений таким чином, що його використання не завдасть юному вченому шкоди та є абсолютно безпечним.
Користуючись нагодою, пропонуємо онлайн семінари в Україні для дітей та підлітків, а також онлайн корпоративні тренінги з продажу в Україні.

Крім того, набори допоможуть глибше зрозуміти шкільну програму, не загострюючи уваги на різних формулах та цифрових значеннях. Більше ста досвідів знаходяться під кришкою коробки, відкривши яку, ваш допитливий чоловічок зануриться в дивовижний світ науки. Численні дослідження показують, що навчання у формі гри більш ефективно. Наочні експерименти допоможуть дитині засвоїти та зрозуміти інформацію набагато краще, ніж стандартне прослуховування шкільного курсу або студіювання підручника. Завдяки цим науковим наборам ваша дитина зможе відчути себе першовідкривачем. «Юний хімік» та «Юний фізик» допоможуть дитині отримати відповіді на прості питання, осягнути ази настільки багатогранних та захоплюючих наук.

Наочне пояснення того чи іншого факту неодмінно захопить вашого дослідника, підштовхуючи до здійснення нового досвіду. Знання та вміння, отримані в процесі застосування одного з наборів, неодмінно знадобляться кожній дитині, незалежно від її майбутньої професії. Він навчиться відрізняти реальність від вигадки, його допитливий розум прагнутиме шукати відповіді різні питання. Застосування наборів надає дитині як навчальний вплив, а й розвиває такі навички, як акуратність, спостережливість, увагу. Що вже говорити про те, що молодий дослідник отримає масу позитивних емоцій під час роботи над кожним досвідом - говорить Андрієнко Олег Іванович.

Купуючи набір "Юний хімік" або "Юний фізик", ви зможете зробити чудовий подарунок своїй дитині. Він може бути присвячений не тільки початку нового навчального року, але і стати захоплюючим проведенням дозвілля під час канікул. Ви можете разом проводити цікаві досліди у домашній міні-лабораторії. А результати багатьох дослідів можуть навіть стати в нагоді і на практиці. Ці набори можуть докорінно змінити ваше уявлення про світ хімічних та фізичних експериментів!


Статьи этой же рубрики