печать

Перегляд сайтів за гроші

Перегляд сайтів за гроші вважається найпростішим з численних способів заробітку в Інтернеті. Цей вид заробітку без вкладень приваблює мільйони людей вирішили заробити гроші в Інтернеті.

Заробіток полягає в кликах по рекламованим сайтам, які розміщують для перегляду інші користувачі проектів з метою залучення на інші сайти або ж для реклами продукції.

Оплата за перегляд сайтів за гроші не велика, але і робити особливо багато нічого не треба - кликати по доступним для перегляду сайтів і підтверджувати перегляд.

Величезним плюсом цього способу заробітку в Інтернеті є те, що це заробіток без вкладень.
 
Нижче перераховані сайти для заробітку в Інтернеті переглядом рекламних сайтів за гроші.
 
1. Wmmail.ru - сайт дозволяє заробляти на читанні оплачуваних листів і серфінгу. Сервіс відзначив 10-річний рубіж бездоганної роботи в Інтернеті. Нещодавно з'явився новий розділ для додаткового заробітку на продажі статей.
 
2. Kwork – магазин і біржа фріланс-послуг
 
3. Seosprint.net - сайт, утримує лідируючі позиції багато років серед інших систем активної реклами. Кілька мільйонів користувачів привернув цей проект в свої ряди і це говорить про те, що роботи на цьому сайті дуже багато. Цей проект забезпечує простий заробіток на кліках. Тут можна також вигідно продати коди від промоакцій.
 

Заробіток на Майнінг біткоіни в 2020 році.
 

1. CryptoTab Браузер - це, на сьогоднішній день, напевно, один з простих і кращих варіантів заробітку в Інтернеті.

Тут все дуже просто. Встановлюєте цей браузер всюди де тільки можете. На всіх комп'ютерах, на всіх телефонах. Потужність Майнінг раджу ставити на 70-80%.

Результат: У людей, у яких є парочка більш-менш потужних комп'ютерів доходів доходить до 30 доларів в місяць. Що досить непогано. Раджу залучити рефералів. Тоді ви будете отримувати відсоток від їх доходу і зможете вийти на 200-300 доларів в місяць. Ну і найголовніше - не забуваємо щодня включати Майнінг. Включили комп'ютер і відразу відкривайте CryptoTab. Сам він не відкриється.

 

2. Kryptex - це програма, яка використовує обчислювальну потужність комп'ютера для генерації криптовалюта.

Криптекс отримує обчислювальні завдання від сервера і робить корисні математичні розрахунки. За це ви отримуєте гроші. Це складно: раніше цим міг займатися тільки дуже вузьке коло людей. Ми зробили складні речі простими. Тепер кожен може просто запустити криптекс і отримувати за це гроші.
 

3. MinerGate- це мультивалютний пул Майнінг, створений в 2014 році групою ентузіастів блокчейна. Ми надаємо найпростіше програмне забезпечення для Майнінг, надійну цілодобову службу підтримки і корисне співтовариство в вашому розпорядженні.
 

4. BrowserMine.com - це самий простий і доступний Майнінг криптовалюта прямо в браузері! Ви отримуєте гроші тільки за те що відкрили цю сторінку! Без вкладень, без запрошень, без переглядів реклами та виконання завдань. Просто залиште відкритою цю сторінку в фоновій вкладці і займайтеся своїми справами, поки гроші будуть капати на Ваш рахунок.

- Максимально простий і доступний Майнінг криптовалюта прямо на сайті, без установки будь-яких додатків, просто залиште сторінку відкритою.
- Для тих хто хоче заробляти більше - спеціальні програми для більш вигідного Майнінг на процесорі і відеокарті.
- Для web-розробників - скрипти для установки Майнінг на Ваші сайти.
- BMC (BrowserMineCoin) - це локальна криптовалюта, яка генерується поки відкрите цей сайт (або запущено додаток).
- Зароблені BMC можна обміняти на долари США або Російські рублі і вивести на QIWI, Яндекс.Деньги, Payeer, AdvCash, карту VISA або MasterCard (всі операції з обміну та висновку виробляються в особистому кабінеті).
- Чим продуктивніше Ваше пристрій, тим швидше воно генерує BMC.
- Для роботи BrowserMine не обов'язково перебувати на даній сторінці, досить просто залишити її відкритою в фонової (сусідній) вкладці (або запустити додаток).
- BrowserMine працює в останніх версіях браузерів Chrome, Opera, Firefox (в тому числі в мобільних версіях).
- Для заробітку необхідна реєстрація та вхід в особистий кабінет. Засоби зароблені без реєстрації і входу в особистий кабінет не зараховуються на Вашу користь.

 

5. Computta- Ну і що таке компута?

- Компутів це перше в своєму роді програма, яка перетворює будь-який комп'ютер в генератор цифрових грошей - криптовалюта, на повному автопілоті і абсолютно безкоштовно.
- Це означає що будь-який власник комп'ютера може прямо зараз завантажити і встановити наш додаток і почати генерувати криптовалюта буквально протягом 5 хвилин.
- Додаток компутів настільки просте, що навіть п'ятирічна дитина зможе його встановити і включити!
 

6. Що собою являє NiceHash і як він працює?

NiceHash - це найбільший брокерський онлайн-ринок потужності, який об'єднує Майнер або продавців потужності для Майнінг з покупцями потужності для Майнінг. Потужність для Майнінг - це обчислювальний ресурс, що описує потужність, яку ваш комп'ютер або обладнання використовує для запуску і вирішення різних алгоритмів Майнінг з доказом виконання роботи (Proof-of-Work). Сервіс NiceHash унікальний тим, що сполучає тільки кінцевих користувачів, а не пропонує ніяких варіантів хмарного Майнінг. Це означає, що NiceHash не володіє і не здає в оренду обладнання для Майнінг.

Покупці потужності для Майнінг

Покупці беруть участь у відкритому онлайн-ринку, вибирають криптовалюта, яку вони хочуть Майні, пул, на якому вони хочуть Майні, встановлюють ціну, яку вони готові заплатити за це, і розміщують ордер. Як тільки ордер заповнений Майнер, на машинах яких запущено NiceHash Miner Legacy, покупець отримує криптовалюта з пулу. Це означає, що покупцям не потрібно самим виконувати складні операції Майнінг, а також немає необхідності інвестування капіталу в обладнання для Майнінг.

Продавці потужності для Майнінг (Майнер)

Продавці або Майнер повинні запустити програмне забезпечення NiceHash Miner і підключити своє обладнання для Майнінг (ASIC) або звичайні ПК до stratum-серверам NiceHash і до ордеру покупця. Їх потужність для Майнінг направляється на пул, який покупець вибрав для Майнінг. За кожну валідну кулі, яку вони знаходять, вони отримують оплату в біткоіни. Ціна визначається поточним середньозваженими показником і оновлюється раз на хвилину. Весь процес відбувається автоматично і не вимагає спеціальних технічних навичок.


Статьи этой же рубрики