печать

Постійне надходження газу до підприємства гарантує успіх бізнесу

Здебільшого природний газ відіграє важливу роль у комерційній діяльності. З одного боку, він забезпечує певні технологічні процеси. Це стосується великих металургійних, ремонтних, енергетичних, машинобудівних та інших підприємств, які мають виробництво. З іншого боку, наявність природного газу є запорукою комфорту, адже від цього ресурсу залежить якість опалення в холодну пору року й постачання гарячої води.

Загальна інформація

Отже, якщо ви плануєте бізнес, у вас є територія та приміщення, щоб розпочати власну справу, тоді треба забезпечити вас і працівників максимально комфортними умовами. Зокрема, потрібен надійний постачальник газу, за посиланням https://tepla.com.ua/ ви маєте змогу ознайомитися з цікавими пропозиціями.

Йдеться про компанію «ТЕПЛА», яка з’явилася на ринку ще у 2015 році, але й цього відносно скромного періоду вистачило для зайняття впевнених позицій. Вона вже зараз має статус одного з найбільших постачальників енергоресурсів до непобутових споживачів. Упродовж своєї діяльності «ТЕПЛА» налагодила постачання блакитного палива в усі регіони, які є підконтрольними Україні. Здійснила транспортування понад 374 м³ газу, але й це не все. До переліку її постійних клієнтів увійшли сотні компаній, серед яких:

  • один із лідерів овочевої консервації «Верес»;
  • мережа гіпермаркетів «Сільпо»;
  • відомий виробник пива «Оболонь»;
  • група хлібних заводів Дніпра та інші.

Але щоб співпрацювати з компанією, зовсім не обов’язково бути пов’язаним із гучною торговою маркою або вважатися промисловим гігантом. «ТЕПЛА» має пропозиції і для середнього бізнесу, і навіть для невеликих ФОП. Причому вам не знадобиться докладати багато зусиль, аби стати клієнтом компанії. 

Правильний підхід до клієнтів

Головним принципом компанії «ТЕПЛА» є те, що вона у своїй діяльності спирається виключно на законодавство України, зокрема на Правила постачання природного газу, затверджені на державному рівні. Взаємодія з клієнтом відбувається на підставі договору, у якому зазначені всі умови співпраці.

Окремим питанням є ціна за 1 м³ блакитного палива. У жодному тарифі (з тих, що пропонуються) вона не зазначається, адже точно назвати її неможливо. Цей показник залежить від ситуації на ринку, він може змінюватися навіть декілька разів на добу. Але споживач має від чогось відштовхуватися, тому ціна та інші умови формуються індивідуально для кожного.

Перш ніж укласти угоду про постачання природного газу, відбуваються перемовини. Їхньою метою є отримання інформації про всі нюанси бізнесу споживача: це потрібно для того, щоб зацікавити його найвигіднішими умовами. Крім ціни, це можуть бути строки розрахунку (попередня або подекадна оплата), відсутність відповідальності за небаланси.

Організаційні питання

Щоб почати співпрацювати з компанією «ТЕПЛА» необхідно:

  1. Оформити заявку на сайті. Для цього достатньо заповнити відповідну форму й залишити свій номер телефону для того, щоб менеджер мав змогу вийти з вами на зв’язок.
  2. Підписати договір. Він складається вже після того, як усі умови будуть обговорені з менеджером. Важливо те, що вам не треба готувати угоду самостійно, це зроблять фахівці компанії «ТЕПЛА». Договір буде надіслано вам на електронну поштову скриньку, вам залишиться ознайомитися з ним і поставити підпис.
  3. Замовити відповідну кількість ресурсу. У TEPLA цей показник можна буде коригувати, навіть впродовж дії договору.

Є один важливий технічний нюанс: вам не знадобиться змінювати точку входу навіть у тому разі, якщо ви переходите до компанії «ТЕПЛА» від інших постачальників, що полегшує процес підключення. Для вас працюватиме персональний менеджер. Він перебуватиме з вами на зв’язку цілодобово, вирішуватиме різноманітні питання, які можуть виникнути в роботі.


Статьи этой же рубрики