печать

Дверні наповнювачі: види і характеристики

Якісне наповнення сталевих дверей дозволяє ефективно протистояти вуличному шуму і економити тепло в житлових приміщеннях.

Сучасні технології пропонують кілька варіантів внутрішніх матеріалів для металевих дверей. До них можна віднести ніздрюватий гофрокартон, спінений поліуретан, мінеральну вату, пінопласт, пластини з пенопропілена ,.

1. Якісний ніздрюватий гофрокартон, застосовуваний у виробництві дверей, виготовляється з твердого картону і за своєю структурою нагадує бджолині стільники. Матеріал виконує функцію внутрішнього каркаса вироби, відрізняється високою механічною опірністю в горизонтальному і вертикальному напрямку, легкістю і відносною дешевизною при збереженні всіх основних споживчих якостей (хорошою звуко- і теплоізоляції).

2. Надійні двері з поліуретаном, які також є спеціалізацією, заповнюються сучасним синтетичним матеріалом, що складається з великої кількості бульбашок повітря. Вспенивание поліуретану досягається за допомогою додавання різних компонентів, насадок і спеціальних механічних пістолетів. Спінений поліуретан може бути двох видів: еластичним і жорстким. В якості наповнювача він надає виробу підвищену стійкість до високих температур, механічного впливу. Крім того двері з поліуретаном відрізняються легкістю і високою екологічною чистотою, що виділяє ці конструкції із загального продуктового ряду подібних виробів.

3. Двері з мінеральною ватою дозволяють зберігати тепло в житлових приміщеннях завдяки властивостям матеріалу, що відрізняється волокнистої структурою. Вони досить добре ізолюють приміщення від звукового впливу. Матеріал стійкий до високих температур, підвищеної вологості, агресивного впливу хімічних речовин, що дозволяє довгі роки зберігати конструкцію в робочому стані.

4. Наповнення сталевих дверей пінопластом дає можливість убезпечити житло від низьких температур і підвищеної вологості завдяки незначній щільності матеріалу. Втім, двері з пінопластом не володіє опірністю перед вогневим впливом.

5. Наповнення сталевих дверей поліпропіленом дозволяє значно підвищити звукоізоляційні параметри виробів. Ергономічні двері з пенопропіленом дозволяють майже повністю ізолювати житлові приміщення від сторонніх вуличних шумів. Крім того, матеріал перешкоджає попаданню вологи в квартиру і позбавляє її від вогкості, проте не відноситься до бюджетної лінії наповнювачів.

Вибираючи Стань партнёром, з конкретним наповнювачем, візьміть на замітку, що такі матеріали як пористий гофрокартон і спінений поліуретан мають оптимальне поєднання ціна / якість. При достатній економічності вони забезпечують надійне утеплення дверей і гарантують її тривалу експлуатацію.


Статьи этой же рубрики